SiteMap

استارتاپ

دومین استارتاپ سما اردبیل درحالی برگزار شد که پروفسور حسین شایقی گفت: سما اردبیل با برگزاری دومین استارتاپ ویکند خود آن هم با حضور گسترده دانش آموزان در کنار دانشجویان قدم مهمی را در رویدادهای استارتاپی برمی دارد
پروفسور حسین شایقی اضافه کرد: این استارتاپ با موضوع تخصصی اسباب بازی شاید یکی از اولین استارتاپ‌ها در این خصوص است که در کشور برگزار می شود.  شایقی تصریح کرد: از طرف معاون اقتصادی استاندار اعلام می‌کنم که اگر در این استارتاپ ایده برتری در حوزه ICT وجود داشته باشد مورد حمایت قرار می‌گیرد.
رئیس بنیاد نخبگان استان اردبیل گفت: خوشحال هستم که در این استارتاپ دانش آموزان و دانشجویان را در کنار هم می‌بینم، معمولن در استارتاپ ها تعداد دانش آموزان کم است و استارت ها دانشجویی هستند اما در این استارتاپ تعداد دانش آموزان بیشتر از دانشجویان است.

.تمامی حقوق این سایت برای آموزشگاه سما واحد اردبیل محفوظ می باشد

ایده پردازان آرتا